Lucruri Pe Care Un Barbat Nu Le Iarta Unei Femei

 

In general, barbatii prefera femeile cu initiativa, care nu se dau in laturi de la nimic in viata intima. Psihoterapeutul Jeni Chiriac explica, pe bogul personal,  care este tipul de femeie pe care barbatii il ocolesc si ce cauta, de fapt acestia la o relatie.

178806l-640x0-w-e924fae0

Femeile fara initiativa

Nu sta in expectativa, nu astepta ca el sa faca totul, barbatilor le place initiativa, creativitatea si o partenera activa care sa le vina in intampinare. Arata-I ca vrei sa faci dragoste cu el la fel de mult cum doresta sa faca el dragoste cu tine!

 

Femeile fara tandrete

Acele partenere care se asteapta ca toate saruturile sa fie doar pentru ele. Va suna cunoscut? Un pupic pe frunte, unul pe nas, barbatul sa munceasca daca vrea ceva mai mult. E placut si pentru un barbat ca o femeie sa il sarute, sa il mangaie si sa se joace cu el.

 

Femeile egoiste

Exista credinta ca barbatul se ingrijeste de propria placere si ca intotdeauna el iese castigator cand este vorba de o partida de dragoste. Oare? Si barbatii au nevoie de tandrete.

Femeile care mimeaza

Nu iti induce partenerul in eroare. Ce castigi daca te ascunzi? Un sex la minut? Atunci de unde mai avem pretentia ca vrem parteneri tandri, atenti, grijulii.

 

Femeile mute

Daca nu iti permiti sa te manifesti, partenerul tau nu are de unde sa intuiasca ce iti face placere si ce nu! Ritmul respiratiei si gemetele pot fi indicatori utili! Ajuta-l sa te faca sa te simti mai bine! Si de tine depinde.

 

Femeile monotone

Adesea, rutina poate fi un dusman din umbra. Nu o lasa sa se simta ca la ea acasa. Noi  costumatii, un nou parfum, o fantezie, toate pot tine focul pasiunii aprins! Cauta mereu ceva cu care sa iti surprinzi partenerul!

 

Femeile rigide in gandire

Receptivitatea la nou, deschidere spre a exprimenta sunt calitati dorite de barbati. Multi au imaginatie in ceea ce priveste sexul. Vor pozitii diferite, practici diferite etc. adesea, ei se poate simti vinovati pentru ca au aceste fantezii.

 

O femeie care nu zice cand vrea sex

Fiecare dintre noi resimtim nevoia de afectiune, de contact intim. In general, femeile isi reprima aceste impulsuri, poate din prisma unei credinte irationale conform careia nu se cade sa ne dorim, sa simtim placere, sa cautam placerea in relatia cu partenerul nostru.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s