Audrey Hepburn Manca Zilnic Ciocolata Si Tinea Post O Data Pe Luna

 

 

In cartea ,,Audrey at Home. Memories of My Mother’s Kitchen”, apartuta anul acesta, Luca Dotti povesteste viata mamei sale.  In carte, Luca Dotti, a inclus si cateva retete ale mancarurilor ei preferate, printre care se numara cartofii copti si somonul la gratar, dar si cateva secrete ale siluetei sale.

audrey-hepburn-inspirational-quotes-22

Printre metodele folosite pentru a se mentine in forma se numarau detoxifierea lunara si micul dejun constand in hrana sanatoasa. ,,Mama, ca un medic intelept al familiei, credea in beneficiile unui mic dejun bun, nu-l rata niciodata, si nici la ziua ei de detoxificare, tinuta o data pe luna, cand manca doar iaurt si mar razuit”, noteaza Luca Dotti, in cartea sa.

Tot in acelasi volum, fiul celebrei actrite vorbeste despre viata dura traita de catre copilul Audrey Hepburn, in timpul ocupatiei naziste din Arnhem, Olanda, intre 1994-1945, si efectul pe care a avut-o aceasta asupra perceptiei sale despre mancare. Luca Doti mai dezvaluie, faptul ca, anii in care acesteia i-a lipsit hrana nu au oprit-o de la a-si ingadui mancarurile preferate tot restul vietii. Ciocolata se afla mereu la indemanarea acesteia, iar totul de ciocolata cu frisca era unul dintre deserturile preferate pe care le pregatea ea insasi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s