Angelique Kerber: Sa Fiu Numarul Unu Mondial, A Fost Mereu Un Vis Pentru Mine

Judecatoarea germana Angelique Kerber recunoaste, faptul ca, a visat mereu sa devina numarul unu mondial, in tenisul profesionist feminin, pozitie pe care o va ocupa incepand de luni, gratie calificarii sale in finala US Open, si a eliminarii Serenei Williams.

1454221253613

,,Este un sentiment incredibil. Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine. Am incercat sa nu ma gandesc prea mult la acest lucru, ]n ultimile saptamani. Cand eram copil, era cu adevarat un vis sa devin numarul unu mondial. Este ceva special, este o seara pe care nu o voi uita prea curand. Sa fiu a doua jucatoare germana, care ocupa numarul unu mondial, dupa Steffi Graf, este cu adevarat un mare motiv de mandrie”, a declarat Angelique Kerber.

In varsta de 28 de ani, Angelique Kerber, a recunoscut ca nu se astepta sa reuseasca ,,un asemenea sezon in 2016”, desi evolutiile din anul precedent, ii permiteau sa spere la evolutii mai bune.

,,Nu ma asteptam sa reusesc un astfel de sezon, jucasem deja bine, in sezonul trecut, pentru ca am castigat patru titluri si am intrat in top 10. Impreuna cu antrenorul meu, la finalul sezonului trecut, am decis, faptul ca, trebuie sa fiu mai agresiva in jocul meu, iar jocul meu trebuie sa devina mai  putin defensiv. Am incercat sa joc cu mai multa placere si sa raman relaxata. Este a treia mea finala de Mare Slem a sezonului si nu am, deci, niciun motiv sa schimb sambata ce am facut bine de mai multe luni. Cred in mine, in jocul meu”, a mai adaugat aceasta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s