Gisele Bundchen Ramane Ce Mai Bine Platit Din Lume

Gisele Bundchen ramane, in continuare, cel mai bine platit top model din lume, cu aproximativ 27 de milioane de euro incasati anul acesta,potrivit clasamentului pe 2016 al celor mai bine top modele, realizat de catre revista Forbes.

gisele-bundchen-desktop

Top modelul brazilian este urmat, insa, indeaproape de alte vedete, precum Kendall Jenner si Gigi Hadid, care au cucerit un loc in topul realizat, de catre prestigioasa revista Forbes, gratie popularitatii lor pe retelele de socializare, relateaza ABC.

Gisele Bundchen, castiga sume importante din contractele sale cu Chanel, Carolina Herrera si Pantene, precum si din publicitatea pentru incaltaminte Arezzo si pentru canalul SkyTV. In plus, Gisele are propria marca de lenjerie si produse de ingrijire a pielii, brand-uri care ii completeaza veniturile din camapniile publicitare.

Adriana Lima s-a clasat pe locul doi, cu un venit de 9,3 milioane de euro. Desi nu se plaseaza in topul listei, Kendall Jenner, este marea castigatoare a veniturilor de 150%, ocupand locu a treilea. Cu un castig de 8,9 milioane de euro, obtinuti intr-un an. Kendall Jenner, este top modelul cu cei mai multi followeri pe Instagram, 64,5 milioane, si are contracte de publicitate foarte bine platite cu Estee Lauder  si Calvin Klein.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s