Aloe Vera Accelereaza Procesul De Regenerare A Pielii

Cu mult inainte de domnia Cleopatrei, egiptenii antici descoperisera puterea plantei Aloe Vera. Gelul racoros, calmant, obtinut din frunzele ei, a fost folosit de atunci, mereu, pentru a trata arsurile si ranile minore, si este baza pentru sucul de aloe vera, eficient in ameliorarea bolilor digestive.

 artlimited_img7582461-01

Cum actioneaza?

Bogat in substante antiinflamatoare, gelul contine un material vascos, numit acemannan, care are efect emolient, precum si bradykininase, un compus care reduce durerile si umflaturile,si componente care alina mancarimile. Aloe vera dilata vasele minuscule de sange, denumite capilare, facand sa ajunga mai mult sange la locul unei rani, grabind astfel procesul de vindecare. Unele studii arata ca distruge unele bacterii, virusuri si ciuperci sau cel putin e inhiba raspandirea.

Beneficii majore

Gelul de aloe vera este, in mod special, eficient daca se aplica pe pielea vatamata. Ajuta in vindecarea unor arsuri minore, a arsuri minore, a arsurilor solare, a ulceratiilor bucale si a ranilor minore ale pielii, calmeaza durerea si reduce mancarimile persoanelor care sufera de zona zoster. Gelul creeaza si o bariera igienica de umiditate, astfel incat, ranile se usuca. Prin dilatarea vaselor capilare, accelereaza circulatia sangelui, grabind procesul de regenerare a pielii si atenuand efectele degeraturilor usoare. Proprietatile antivirale ale gelului pot contribui si la vindecarea negilor.

Beneficii suplimentare

Gelul de aloe vera se intrebuinteaza la prepararea unui suc, care poate fi baut pentru combaterea tulburarilor digestive inflamatorii, printre care ulcerul si indigestia.

Mod de administrare

Pentru uz extern: Aplicati, gel sau crema de aloe vera, pe pielea ranita.

Pentru uz intern:  Beti o jumatate sau trei sferturi de ceasca cu suc de aloe vera, de 3 ori pe zi, sau luati 1 pana la 2 capsule, conform indicatiilor de pe eticheta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s