Cristiano Ronaldo A Donat Bani Pentru Persoanele Afectate De Incendiul Din Madeira

Cristiano Ronaldo a oferit ajutor financiar locuitorilor din Madeira, afectati de un grav incediu de vegetatie, care a ajuns si in zona locuintelor. Pana in prezent, peste 1.000 de persoane au fost evacuate din calea flacarilor.

Cristiano-Ronaldo-Real-Madrid-High-Definition-Wallpaper

Frumoasa insula Madeira, celebra pentru peisajele sale, se confrunta cu un incendiu foarte grav de vegetatie, care a ucis, pana acum, 3 persoane iar alte 300 au avut nevoie de ingrijiri medicale. De asemenea, zeci de persoane au ramas fara locuinte, care au fost distruse de flacari.  Totodata, misiunea pompierilor este ingreunata de  vantul puternic, ceea ce face ca flacarile sa se extinda. Politia a arestat, deja, mai multi suspecti, despre care se crede ca au declansat focul. Printre acestia, aflandu-se si un tanar de 23 de ani.

Autoritatile din Portugalia au cerut ajutorul Uniunii Europene, deoarece nu pot face fata unei asemenea calamitati. In acest context, celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo, nascut si crescut in Madeira, a oferit un ajutor financiar. Banii au fost donati pentru sprijinirea persoanelor care au suferit in urma acestui incendiu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s