Angelina Jolie Va Tine Un Curs La Universitatea Georgetown Din Washington

Celebra actrita americana va preda un curs despre emanciparea si drepturile femeilor, pace si securitate, la Universitatea Georgetown, din Washington, D.C., in calitate de profesor invitat.

In luna mai a acestui an, actrita a fost invitata sa predea un curs de un an, la mastrat, intitulat ,,Femei, Pace si Securitate”, la London School of Economics (LSE), iar in prezent, potrivit unor surse citate de catre revista Us Weekley, Angelina Jolie va fi profesor invitat si la Universitatea Georgetown.

,,Am fost fericita sa o intalnesc pe Angelina Jolie in timpul recentei mele calatori la Londra. Noi, cei de la Universitatea Georgetown, ne putem continua colaborarea intre programele universitare de ambele parti ale Atlanticului”, a declarat, in luna mai, Melanne Verveer, directorul executiv al Georgetown Institute for Women, Peace and Security. “Asteptam sa o primim pe Angelina si pe fostul secretar de externe Hague la Georgetown, in viitor”.

Angelina Jolie, emisar special al Agentiei pentru Refugiati din cadrul ONU, este o militanta infocata fata de problemele ce tin de drepturile femeilor si a refugiatilor si a intreprins actiuni de ajutorare in ambele zone.

,,Este vital sa largim cadrul de discutii, asupra modului in care  sa promovam drepturile femeilor si sa punem capat scutirii de pedepse a unor infractiuni care afecteaza in mod disproportionat femeile, precum agresiunile sexuale pe timp de razboi”, se arata intr-un pasaj din declaratiile actritei. ,,Astept cu nerabdare sa le predau studentilor si sa invet de la ei, precum si sa le impart propriile mele experiente de lucru alaturi de oficiali guvernamentali si membri ai Natiunilor Unite”, a incheiat Angelina Jolie.

28

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s