5 Metode De Combatere A Celulitei

 

Alimentatia, sportul si cremele nu sunt suficiente pentru a scapa de celulita in stadii mai avansate.

Printre factorii care favorizeaza celulita se numara: mostenirea genetica, menopauza, sarcina, modificarile de metabolism celular care apar la pubertate, alimentatia deficitara bogata in zahar si fumatul.

Omorffi  iti recomanda cinci terapii care fac minuni in cazul celulitei

 

Liftingul corporal

 Aparatul foloseste metoda non-invaziva a aspiratiei continue, care stimuleaza microcirculatia de la nivelul dermenului. Aceasta tehnica imbunatateste drenajul limfatic si ajuta la eliminarea rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate. Astfel, nodulii de grasime subcutanati, cei care confera aspectul de ,,coaja de portocala”, se dezintegreaza.

 

Vibrosauna

Este o noua terapie de vindecare a celulitei, care consta intr-o sauna terapeutica uscata, echipata cu un pat vibrant, cu aer uscat cald si aer incarcat negativ (aer curatat de bacterii prin ionizare). Vibrosauna este o terapie combinata care implica toate simturile, relaxeaza muschii, imbunatateste circulatia sangelui si alimentarea tesuturilor, accelereaza metabolismul celular si readuce tensiunea arteriala. Pe lange celulita, vibrosauna este recomandata si pentru ameliorarea altor probleme de sanatate, precum durerile de spate, leziunile sportive, tensiunea arteriala ridicata sau insomnie. O sedinta, de 30 de minute la vibrosauna, echivaleaza cu pierderea a 900 de calorii.

 

Termocuverta

Este, de fapt, o sauna locala, care ajunge la temperaturi ridicate si care ajuta la arderea tesutului adipos si cresterea semnificativa a metabolismului celular. Caldura declanseaza in organism mecanisme complexe neurologice, vasculare si metabolice care reduc durerea. Termocuverta are aspectul unui sac de dormit si este confectionata asemenei unei paturi electrice.

 

Electriostimulare

Este una dintre cele mai simple si sigure metode de crestere a tonusului muscular si de reducere a tesutului adipos. Electrozii aplicati pe piele genereaza implulsuri electrice, de o intensitate suportabila, care nu produc discomfort, cu rolul de  a determina contractia fibrelor musculare. Astfel, sunt antrenate toate grupele musculare simultan, intr-un timp foarte scurt. 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu sase ore petrecute in sala de fitness.

 

Patul cu lumina rosie

Fotostimularea cu lumina rosie de joasa freventa actioneaza asupra colagenului din stratul profund al pielii, dermul, stimuland productia acestuia. Printre beneficiile acestei terapii se numara: ameliorarea celulitei, reducerea vizibila a ridurilor de pe fata, piele mai ferma si mai catifelata, unghii mai puternice si mai sanatoase, o mai buna circulatie a sangelui, etc. De altfel, terapia cu lumina rosie este la mare cautare in randul vedetelor de la Hollywood.

candice-swanepoel-07

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s