Cum Sa-Ti Ingrijesti Tenul La 40 De Ani

La varsta de 40 de ani, cele mai multe femei intra in perimenopauza, ceea ce inseamna ca, fluxul hormonal poate avea efecte negative asupra pielii. Acesta nu va mai fi la fel de elastica, iar fibrele din piele se vor rupe. De aici rezulta liniile de imbatranire si ridurile. In acelasi timp, trebuie sa folosesti in permanenta produse ce contin antioxidanti si factor de protectie solara, in special dimineata si, incearca sa faci un adevarat ritual din acest lucru.

Ser cu peptide. Peptidele ajuta la regenerarea pielii si trimit un mesaj pielii de stimulare a colagenului. Aplicand un ser cu peptide in fiecare zi poti combate ridurile, in special pe cele de expresie.

Crema pentru ochi. La varsta de 40 de ani, este indicata crema pentru ochi, mai ales ca, in jurul ochilor se pot observa primele semne de aparitie a ridurilor, acea zona fiind una delicata. Opteaza pentru formule emoliente care au in compozitia lor antioxidanti sau retinol pentru a vedea rezultate mai rapide.

Un retinol puternic. Varsta de 40 de ani este modul ideal pentru a incerca o formula mai puternica cu retinol insa, inainte de acest pas, vei fi nevoita sa mergi la un dermatolog pentru a-ti putea prescrie doza necesare.

Skincare-Tips-for-Women-Above-40-Years

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s