Kate Moss,Victoria Beckham, Emma Watsom Si Eva Longoria Au Donat Perechi De Blugi Din Garderoba Personala In Scop Caritabil, In Cadrul Campaniei International Rescue Committee’s Jeans For Refugee

Supermodelul Kate Moss, dar si alte celebritati, printre care fost membra Spice Girls, Victoria Beckham, Eva Longoria, Lilly Allen si actritele Alicia Vikander si Emma Watson si-au donat blugii in scop caritabil in campania ce si-a propus sa adune fonduri pentru refugiati, denumita International Rescue Committee’s Jeans for Refugee.

Campania isi propune sa stranga imbracaminte din denim, din garderoba celebritatilor, urmand apoi artistul Johnny Dar sa le transforme intr-o instalatie de arta ce va fi scoasa la licitatie de organizatia caritabila, cu scopul de a strange bani pentru refugiati.

Intr-un interviu pentru publicatia Vogue, artistul a declarat, faptul ca, ,,nu este vorba despre moda, ci despre arta in aceasta opera de caritate”. Artistul a spus ca opera de arta va fi modelata intuitiv: ,,Ma voi gandi la senzatiile pe care le aveau vedetele care purtau aceste haine si voi face in asa fel incat sa metamorfez sentimentul in arta. De asemnea, artistul a explicat si de ce i-a fost atat de simplu sa convinga starurile sa doneze imbracaminte: ,,Cred ca sunt la fel de convinse ca si mine, ca toata lumea, ca aceasta cauza umanitara este mai mare decat mine si mai importanta decat toti cei implicati in proces”.

Celeb3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s