Bulletproof Diet Sau Cum Poti Sa Slabesti Cu Ajutorul Cafelei.

 

Un nou regim de slabit face furori in Statele Unite ale Americii. Acesta se  bazeaza pe faptul ca una dintre cele mai populare bauturi – cafeaua – ajuta  la pierderea in greutate si la imbunatatirea performantelor sexuale.

,,Bulletproof Diet”, asa cum se numeste noul regim, stimuleaza activitatea creierului, energia, va face sa munciti mai bine, sa fiti un parinte mai bun, un prieten mai bun si o persoana mai buna”, premite creatorul dietei, Dave Asprey.

Numele exotic al acestei diete vin de la ,,Bulletproof Coffe”, sau ,,Cafeaua Antiglot”,  si este bautura magica pe care se bazeaza aceasta dieta de slabit. Aceasta este cafeaua far microtoxine, mai exact fara acele ciuperci minuscule care apar in timpul fermentatiei. La aceasta se mai adauga o lingurita de unt si cateva picaturi dintr-un ulei pur.

Asprey a avut ideea acestui regim in 2004, in timpul unei calatorii in Tibet, cand, afectat de altitudine, s-a simtit slabit pana cand a incercat un ceai cu unt de iac. Impresionant de efectul energizant al bauturii, a vrut sa il adapteze pentru viata occidentala. Pana in prezent, compania infiintata de catre Dave Asprey, a strans 9 milioane de dolari pentru dezvoltarea retelei sale de magazine de vanzare.

In SUA, unde o treime din locuitori sufera de obezitate, dieta se bucura de foarte mult succes, fiind adoptata de catre sportivi sau adepti ai ,,biohacking-ului”, miscare care combina biologia, tehnologia si alimentatia pentru imbunatatirea capacitatilor fizice si mentale.

 coffee%20figures_4bffeff8317ee_hires

Sursa> France Presse

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s