Cercetatorii De La Universitatea Din Valencia Au Descoperit, Faptul Ca, Intalnirea Unei Femei Frumoase Poate Fi Daunatoare Pentru Sanatatea Barbatilor

 

 

Numai cinci minute in compania unei femei atractive ridica nivelul de cortizol, hormonul de stres al organismului, potrivit unui studiu al Universitatii din Valencia. Cortizolul este produs de organism, atunci cand acesta se afla sub stres fizic sau psihic, si cauzeaza, adesea, boli de inima.

Atentie, efectele sunt accentuate la barbatii care nu considera ca ar putea avea un contact cu femeia respectiva.

Cercetatorii au testat 84 de studenti de sex masculin, cerand fiecaruia sa stea intr-o camera si sa rezolve un puzzle Sudoku. Doi straini, un barbat si o femeie, au fost de asemenea, in camera. In cazul in care strainul de sex feminin a parasit sala, iar cei doi barbati au ramas impreuna, nivelul de stres al acestora nu a mai crescut. Pe de alta parte, atunci cand voluntar a fost lasat singur cu strain de sex feminin, nivelul sau de cortizol a crescut.

La final, cercetatorii au concluzionat: ,,In acest studiu, am considerat ca pentru cei mai multi barbati, prezenta unei femei atragatoare poate induce perceptia ca exista o oportunitate pentru curatare.

bregje-heinen-by-rayan-ayash-for-schc3b6n-21-4

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s