Kerry Washington Se Implica In Campania Pentru Respectarea Drepturilor Femeii, Luptand, Totodata Si Impotriva Violentei Domestice

Actrita, din serialul Scandal, este  pentru al treilea an ambasador al campanie ,,Purple Purse”, lansata de catre fundatia Allstate. Prin intermediul acestei campanii sunt ajutate victimele abuzului domestic si financiar. Anul acesta, ,,Purple Purse”, lanseaza campania #FreetoWalk, prin care doreste sa atraga atentia asupra factorilor care tin femeile captive in relatii abuzive.

,,Pentru mine este un parteneriat perfect, pentru ca particip si lucrez in domenii care sunt foarte importante pentru mine, moda si sustinerea drepturilor femeii”, a declarat Kerry Washington.

In ultimii doi ani, Kerry Washington, a realizat, alaturi de fundatie, o poseta, care poate fi achizitionata de pe site-ul fundatiei, iar toate sumele stranse din vanzari vor reveni Allstate. In toamna un nou model va fi lansat, insa, actrita a declarat, faptul ca, obiectivul este ca aceasta productie de genti sa nu mai fie necesara in viitor.

,,Obiectivul este incheierea ciclului de abuzuri, astfel incat, achizitia unei posete mov sa se faca doar din motive estetice si sa nu reprezinte, de fapt, nevoia unei shimbari”, a completat aceasta.

kerry-washington-at-glamour-s-october-cover-shoot

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s