Mituri Despre Vergeturi Pe Care Nu Trebuie Sa Le Mai Crezi.

 

In primul rand, fiecare femeie are vergeturi intr-o anumita perioada vietii. Uneori, se atenueaza. Alteori, nu. Dar in mod cert, nu sunt un lucru de care sa –ti fie teama. Iata cateva mituri pe care trebuie sa le mai crezi si, totodata, sfaturi care te vor ajuta sa capeti o piele mai fina chiar inainte de inceprea sezonului estival la mare.

American-Beauty-Mena-Suvari

Este posibil sa previi vergeturile

Desi este des vehiculata ipoteza conform careia aparitia vergeturilor este legata de mostenirea genetica, exista, totusi, o modalitate prin care sa le previi – printr-o hidratare corespunzatoare a pielii tale. Pastrandu-ti pielea in permanenta hidratata va fi asigurat astfel momentul de elasticitate. In acest mod, sansele ca vergeturile sa apara sunt mai mici.

Persoanele slabe nu au vergeturi

Cauza vergeturilor nu e deloc greu de constatat: intinderea pielii. Acest lucru poate avea loc pe durata pubertatii, a periodei de sarcina sau chiar de pe urma unei pierderi sau castigari de greutate  rapida – toate astea nu au de –a face cu kilogramele tale. Vergeturile pot aparea pe corpul fiecarei persoane.

Pierderea in greutate le face sa dispara

De fapt, pierderea in greutate – mai ales daca se intampla rapid – face ca vergeturile sa fie si mai vizibile, intrucat pielea devine mai putin intinsa. Incearca sa nu pierzi mai mult de un kilogram pe saptamana pentru a-I oferi corpului tau timp sa se adapteze schimbarii.

Vergeturile dispar de la sine

Daca este posibil sa dispara la un moment dat, masajul face ca vergeturile sa dispara si mai repede. Incearca sa alegi produse care contin vitaminele A si E, pentru a spori elasticitatea si a promova cresterea colagenului, care imbunatateste textura pielii si tonusul.

Numai femeile au vergeturi

Nu chiar, in timp ce femeile au mai multe sanse sa le capete din cauza unor schimbari corporale drastice, barbatii – mai ales cei cu fluctuari de greutate – nu sunt privati de vergeturi. Ei bine, macar nu suntem singure in  aceasta lupta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s